Eljegyzési képek

Esküvőtök egy előzetes kapcsolat eredménye, sok nevetéssel, utazással, bulival, felemelő és kevésbé vidám pillanatokkkal. Erről az időszakról általában több-kevesebb fénykép is szokott készülni, de kevés kivételtől eltekintve nagyon kevés olyan profi anyag, ahol csak Ti vagytok jelen és Rólatok készülnek értékes képek. Az ilyen civil ruhás (eljegyzési vagy e-session) sorozatnak számos létjogosultsága van.

Elsősorban szép fényképek készülnek Rólatok, akár több számotokra kedves helyszínen, akár többféle ruházatban. Ezen fotózások során már megszokhatjátok a fotózás hangulatát és persze minket is, ahogyan dolgozunk és az esküvő napján már lámpaláztól mentesen várhattok minket. Az eljegyzési fotózás során kényelmes tempóban, a fotózást akár megszakítva egy kávé vagy ital mellett még többet tudhatunk meg egymásról és válhatunk olyan barátokká, akikkel akár egy későbbi esküvőn, családi eseményen vagy gyermeketek fotózásán találkozhatunk ismét.

Az itt készült képek még az esküvő előtt átadásra kerülnek és felhasználhatjátok meghívóhoz, vendégkönyvhöz, vagy az esküvő napján levetítendő zenés slideshow-hoz.