Kreatív fotózás

A kreatív sorozat, vagy hagyományos nevén a beállított képek fotózása talán a leginkább hangsúlyos műfaj az esküvőfotózás során. A piacról lassan (és szerencsére) kiszorulnak az erőltetett, mesterkélt és művészi szempontból értéktelen anyagokat készítő fotósok. Sajnos azonban a mai napig felbukkannak a fűben guggolós, hógömbbe retusált, műfelhőkön lépkedő borzalmak.

A mi látásmódunk esztétikalilag szebb és egyedi eredményt ad, viszont alapos egyeztetést és felkészülést igényel a pártól és a fotóstól is. A lehetőségek végtelenek: gyakorlatilag bármilyen helyszínen (vagy több helyszínen), akár kedvenc szabadidős tevékeységeiteket is a képekbe kombinálva, különböző napszakokban készülhetnek ezek a fényképek. A cél, hogy együtt mutassunk be Titeket olyan módon, ami egyedi, művészi és a fotósként minket is inspirál.

Egy  kreatív sorozat elkészültéhez legkevesebb 2 óra fotózási idő szükséges. Ez egyenes arányban növekszik a helyszínek számával, a közöttük lévő utazás időszükségletével, ruhacserével. Az elmúlt években szerencsére jelentősen megnövekedett az ilyen egyedi fotókra vágyó ügyfelek aránya. Ha változatos igényeitek vannak a beállított fotókkal szemben, akkor javasoljuk, hogy hétköznapra tervezzétek ezt. Ekkor sokkkal fesztelenebbül, időnyomás nélkül tudjuk megörökíteni egymás iránti érzelmeiteket.