Akik minket választanak

Megbízóink sokfélék, de a következő dolgokban közösek – mindannyian érzelemekkel teli és önmagukkal szemben igényes emberek. Mindannyiuk számára fontos a vizuális élmény és ehhez kerestek olyan fotóst, aki képes olyan módon megmutatni a szerelmüket, a nagy napjuk eseményeit, ahogyan ők megálmodták.

Sokan vannak, akik azért keresnek meg minket, mert korábbi munkáinkat látva csak minket tudnak elképzelni fotósként. Ez a legnagyobb elismerés, hiszen ekkor a megbízónkkal többnyire már találkoztunk korábbi esküvőn, vagy látták képeinket, tisztában vannak vele hogyan és milyen szellemiségben dolgozunk.

Vannak, akik csak egy fotóst keresnek az esküvőjükre és ránk találva beleszerettek a képeinkbe. Ez szintén inspirál minket és természetesen ebben az esetben is azon dolgozunk, hogy fotóinkon keresztül megháláljuk bizalmukat. Számos alkalommal fotós kolléga keresett meg minket, hogy fotózzuk esküvőjüket, mert szakmailag és emberileg is minket tudnak elképzelni fotósukként. Munkánkról ennél szebb visszajelzést nem is remélhetnénk.