Áraink

Áraink ár/érték viszonylatban és figyelembe véve a 2 profi fotós megbízásának lehetőségét, valamint az általunk használt technikai berendezések színvonalát, áraink nem haladják meg számottevően a hazai középkategóriás fotósok díjszabását. Alapcsomagunkat úgy állítottuk össze, hogy a fotózási rendelkezésre állás és az átadásra kerülő anyagok megfeleljenek egy egész napos esküvő során felmerülő igényeknek.

Az esküvő költségvetésének általában kb. 10 %-a a fotós díjazása, illetve ez az összeg többé-kevésbé megegyezik a menyasszonyi ruha bérleti díjával. Ezeket végiggondolva viszont ez az egyetlen olyan költség, melynek cserében kézzelfogható és örök emléket kapsz. A munkánkról kapott számos pozitív visszajelzés és a magas továbbajánlási arány (sokszor fotózunk olyan párokat, akik már látták munkáinkat) alapján úgy érezzük, hogy helyes úton járunk.

Személyre szabott ajánlatért kérlek keress fel minket a KAPCSOLAT menüpontban található elérhetőségeink valamelyikén vagy töltsd ki az AJÁNLATKÉRÉS űrlapot. Minden esetben 1 napon belül megküldjük részedre egyedi ajánlatunkat.

Gondolatainkat és személyes mondanivalóinkat a Facebook-on és Blogunkban is olvashatod.