Foglalás menete

Az esküvő megszervezése összetett feladat. Először is ne csüggedj, ha tanácstalan vagy – nemcsak a fotózást illetően, hanem a teljes eseményre vonatkozóan is. Ebben az esetben is keress meg minket és szívesen segítünk tanácssal és ötletekkel. Elérhetőségeinket megtalálod a KAPCSOLAT menüpont alatt.

Ha a honlapunkon látottak alapján fotózással kapcsolatosan szeretnél minket megkeresni, akkor javasoljuk, hogy töltsd ki az AJÁNLATKÉRÉS űrlapot, melyre 1 napon belül elküldjük számodra írásos ajánlatunkat. Az ajánlat természetesen a későbbi felmerülő igényeitek alapján személyre szabható.

Minden esetben felajánjuk a foglalási kötelezettségtől mentes személyes találkozó lehetőségét. Ennek során egy megbeszélt helyszínen tudunk egyeztetni az elképzeléseitekről és ennek során kölcsönösen megismerjük egymást is. A találkozók során igyekszünk minél alaposabban megismerni Titeket, hiszen a fényképeiteknek is egyedieknek és rólatok szólónak kell lenniük. Minden őrült ötletben benne vagyunk, de célunk hogy az átadott anyagnak a barátoktól a nagyszülőkig mindenki örüljön, ezért ilyen alkalmakkor is törekszünk az érzelmes képek, portrék elkészítésére is.

Esküvőt megelőzően kb. 2 héttel még jelentkezünk Nálatok és megbeszéljük, hogy megfelelőek az eredeti elképzelések, vagy időközben szeretnétek változtatást a fotózás során.

Főszezonban általában gyorsan betelnek a szombati napjaink, ebben az időszakban jellemzően csak egész napos megbízatásokat vállalunk. Ha mindenképpen ragaszkodtok ahhoz, hogy mi készítsük a beállított sorozatot, akkor erre is lehetőségetek van, hétköznapokon is szívesen állunk rendelkezésre. Sokan már 1 évvel az esküvő előtt kiválasztanak minket, de vannak akik csak néhány héttel keresnek meg minket. Ha foglaltak vagyunk és az esküvőtök tervezett napja nem módosítható, akkor tudunk olyan tapasztalt és egyedi látásmódú fotóst ajánlani akik még szabadok az esküvőtök napján.