Fotográfus képzés

A fotózáshoz szükséges eszközök fejlődésével és széleskörű elterjedésével robbanásszerűen megnövekedett azoknak a száma, akik fényképezni szeretnénk. A digitális gépek korában számolatlan mennyiségben készülnek jobbára átlagos fotók, de vannak akik ennél képeiken többet akarnak kifejezni. Több éves elméleti és gyakorlati tapasztalat, a világ számos pontján végzett és elismert munkánk alapján 2012-ben úgy döntöttünk, hogy fotós szakmai pályafutásunk egyik legnagyobb kihívásaként szeretnénk átadni tudásunk egy részét mások számára. 

Munkánk során számos kérdést kaptunk az általunk használt eszközökről, ezek kezeléséről. Az érdeklődők között megtalálhatóak voltak teljesen kezdő amatőrök és más esküvőfotósok is. Képzéseinken nem tudjuk megmutatni mi a helyes út a tökéletes kép elkészítéséhez, hiszen oktatási tematikától függően más-más szempontok merülnek fel egy portré, természetfotó vagy esküvő megörökítése során. 

A tanfolyam elvégzését követően gyakorlottan és biztonsággal fogod tudni használni felszerelésedet, tudatosan a fényeket fotósként látva fogsz exponálni és tisztában leszel a téma komponálásának fontosságával. Tisztában leszel vele, hogy a profi fotós miért készít sok képet egy témáról és az amatőr miért csak egyet. Elsajátítod az digitális filekezelés és feldolgozás folyamatát annak érdekében, hogy a képeid visszakereshetőek legyenek és megfelelő archiválással biztonságban meg is őrizd őket.

Megismertetünk a digitális képfeldolgozáshoz szükséges számítástechnikai eszközökkel és szoftverekkel, megmutatjuk hogyan tudod fényképeidet esztétikusan és tudatosan módosítva még élvezhetőbbé varázsolni.

Ha többet akarsz, segítünk a profi fotóshoz válásban saját magad felfedezésében és egyéni látásmódod, stílusod kialakulásában. Elsajátítod az arculatépítés, a marketing, az internetes publikáció, a megrendelőkkel történő kommunikáció módját. Gazdasági vállalkozásként megismertetünk az árképzéssel, a megtérülés számításával és az állandó javulás, fejlődés lehetőségeivel.

A képzések tematikától függően egy- vagy több naposak, maximum 15 fő részvételével történnek. Lehetőség van egyszemélyes intenzív oktatás elvégzésére is. Részletekért kérlek keress minket a KAPCSOLAT menüben található elérhetőségek valamelyikén.