Ahogyan dolgozunk

Nincs két egyforma ember, így nincsen két egyforma fotózásra vonatkozó igény sem. Az esküvő elsősorban két ember egymásra találásáról, kölcsönös érzelmeiről szól, a fotózásra vonatkozó igények megismerésekor erre helyezzük a hangsúlyt. Minden esetben felajánljuk egy kötetlen személyes találkozó lehetőségét, ahol kölcsönösen megismerhetjük egymást és mi is megismerünk Titeket. Az igazán jó képek kis mértékben készülnek spontán pillanatképként, döntő hányaduk mögött tudatos tervezés, koncepció és tapasztalat húzódik meg. Munkánk során törekszünk arra, hogy ezt a tudatos fotózást jó hangulatban, gördülékenyen, sok nevetéssel és baráti légkörben végezzük. Számunkra is jó érzés, amikor időről időre látjuk párjainkat feloldódni és a fotósuk számára is kimutatni örömüket, érzelmeiket.

Sokszor kérnek meg minket, hogy készítsünk civil ruhás (eljegyzési) képeket is az esküvő előtt, melynek során még jobban megismerhetjük egymást. Így az esküvő napján már barátként és olyan személyként találkozhattok velünk ismét, akikben feltétel nélkül megbízhattok és közös emlékek kapcsolnak össze. Sokszor halljuk viszont, hogy jó volt olyan szolgáltatót látni, aki higgadtan és tapasztalattal kezelte a nem várt helyzeteket.

Sokat mozgunk, igyekszünk a legváltozatosabb módon bemutatni az eseményeket – sokszor teljes egészükben, majd ugyanezeket a pillanatokat a részletekre fókuszálva párhuzamosan megörökíteni. A nyugodt és jó hangulatú fotózáshoz elegendő idő kell. A készülődés, szertartások és a vacsora általában meghatározott időbeosztás alapján történik, a beállított képek elkészítéséhez azonban legalább 2 óra időtartamot célszerű tervezni. Természetesen van lehetőség külön napon történő beállított fotózásra is, ahol több idő áll rendelkezésre, több helyszínen és napszakban is készíthetünk képeket. Igény szerint számos kellékkel vagy akár a helyszínek leszervezésével is segítjük az előkészületeket. Szolgáltatásaink természetesen Magyarország területén kívül is elérhetőek, egyre népszerűbbek a beállított képek tengerparton, mediterrán kisvárosokban vagy más külföldi helyszíneken történő elkészítése is.

Ennek alapján a legkülönfélébb helyeken és helyzetekben fotóztunk már esküvőt: 5 csillagos hotelben és igazi falusi esküvőn, lakodalmas sátorban. Készültek már beállított képeink kastélyban, de a nyolckerben az utcán, illetve erdőn-mezőn is. Sok esküvővel a hátunk mögött ezek alapján bizton kijelenthetjük, hogy a jó kép nem helyszín-, hanem érzelemfüggő. Fotósként a legszebb kihívás számunkra, hogy fényképezőgépünk segítségével megmutassuk, hogy összetartoztok.

Szolgáltatásunk során a kívánt képminőséget a Canon profi szériás eszközeivel biztosítjuk (2 db Canon EOS 5D Mark II váz, portémarkolatokkal, Canon rendszervakuk, Canon optikák: többek között 15 mm halszem, EF 16-35 f2.8L II, EF 35 f1.4L, EF 50 f1.2, Ef 70-200 f2.8 IS). A világításhoz LED lámpa paneleket és kézi reflektorokat is használunk, illetve slideshow vetítéshez kiváló minőségű SONY 3 LCD-s projektor is rendelkezésre áll. Az elkészült képeket Apple számítógépeken dolgozzuk fel és természetesen az elkészült képeket több különálló szerveren archiváljuk. A fentiek alapján nyugodtan jelenhetjük ki a képeinkre adott minium 10 éves adatmegőrzési garanciát is.

Mi készen állunk rá, hogy kihozzuk belőletek a legjobbat, ne elégedjetek meg Ti sem kevesebbel!