Kettönkröl

Richárd - alapító / vezetö fotós

Gépészmérnökként eddig több mint 12 évet töltött minőségirányítási területen. Képeibe tudatosan belecsempészi  vidám természetét és a térbeli kompozíciók iránti szeretét. Sok éves munkával alakította ki stílusukat, ahol már az esküvők szervezésének kezdeteitől nagy hangsúlyt fektet az adott szolgáltatás minőségére. Jó kapcsolatot ápol számos hazai és nemzetközi fotóssal, akik munkái szintén ösztönzőleg hatnak látásmódjára. 

Örömére szolgált, amikor szakmai felkérést kapott kezdő és haladó fotósok elméleti és gyakorlati oktatására, mely képzéseket követően számos tanítvánnyal továbbra is baráti, szakmai kapcsolatot tart fenn.

Professzionális esküvőfotósként lehetősége volt számos európai és tengerentúli esküvő megörökítésére. Richárd tudatosan ötvözi az érzelmeket és egyedi látásmódú, tiszta képei alapján megrendelői szívesen ajánlják barátaik és családtagjaik számára. A párok olyan képeket kapnak, melyek évek múltán is szenvedélyességet és az egymás iránti érzelmeiket láthatják. A fotózás során tudatosan keresi a különleges helyszíneket és fényviszonyokat, törekszik az érintések, pillanatok megörökítésére.

Munkái jelentős részét az esküvőfotózás teszi ki, de készített már wellness hotel portfóliót, idegenforgalmi sajtóanyagot, vállalati rendezvényfotózásokat is. Természetesen utazásai során sem felejti otthon kameráját, a Közel-Kelettől Indonéziáig, Izlandon át Erdélyig számos helyen készített már természetfotókat és portrékat.

 

Enikö – alapító fotós / feleség

2003 óta Richárd felesége, támasza és fő szakmai kritikusa. Az életben és a fotózásban is társ, aki mindig nőként közelít a témákhoz és finom, egyedi látásmódjával örökíti meg az eseményeket. Gazdasági végzettsége a józan látásmódban és a letisztult, egyedi képeiben is megmutatkozik. 

Több mint 15 éves gyakorlattal és érzelmes látásmódjával képes olyan képeket készíteni, melyek visszanézve sokszor örömkönnyeket csalnak a néző szemébe. Higgadtságával és derűs természetével tudja kezelni az esküvők izgalmas pillanatait, számos alkalommal barátként is segítve a párokat a váratlan helyzetekben.

Remek fotósként is szeret a háttérben dolgozni, diszkréten keresi a tökéletes kép elkészítéséhez megfelelő helyet, másodpercet és érzelmi megnyilvánulást. Mindezek mellett érzi azt, mikor kell közelebb lépni és az események sodrában fotózni. A pillanatképek elkészítése a specialitása, ahol távolról és észrevétlenül képes megörökíteni egy-egy örömmel teli vagy érzelemdús momentumot. Sok éves elméleti és gyakorlati tapasztalatait minden alkalommal igyekszik kamatoztatni, mikor a párok egyéni igényei alapján az esküvővel kapcsolatos saját ötleteit és javaslatait átadja részükre.

Specialitása az egyedi gyártású fine art fotókönyvek tervezése, melyek olyan kiváló minőségű albumok, melyeket kézbe véve minőségükön keresztül érezhető a gondos tervezés, anyagválasztás és kivitelezés. 

 

Takács Enikő és Horváth Richárd